Ndër distributorët më të mëdhenjë të Bujqësisë

Agrium është një nga distributorët më të mëdhenj të produkteve bujqësore dhe mjedisore në Kosovë.

Dëshironi të bëheni Partner?

Nëse mendoni se produktet tuaja duhet të jenë të pranishme në territorin e Kosovës, na kontaktoni!

Distribucioni Ynë

Agrium ka një gamë të gjerë të produkteve të cilat i shpërndan në të gjithë Kosovën.

Inpute BujqësorePesticide, Farëra, Fidane

Sistem të ujitjesProdukte të ujitjes

Produkte të MjedisitMenagjimi i mbeturinave

Eksport të Frutave të ngriraMjedër, Dredhëz, Këpurdhë

Image

Të angazhuar për të shpërndarë brendet më të mira të bujqësisë

Kompania jonë është e përkushtuar në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve me cilësi të lartë për klientët tanë brenda territorit të Kosovës nga prodhuesit e njohur dhe profesionalë Evropianë.

  • Pesticide
  • Biocide
  • Farëra
  • Fidane
  • Sistem të ujitjes
  • Plehëra artificiale
  • Subtrate
  • Pemë & Perime

Mbulimi ynë

%
BUJQËSI
%
SISTEME TE UJITJES
%
MJEDISI
%
EKSPORTI