Slide1 background

Ne jemi AGRIUM.
Fruta Manore IQF Me
Qualitet të lartë.

Ne ofrojmë në tregun e Bashkimit Evropian fruta të ngrira.

Ne importojmë nga prodhuesit Evropianë!

Inputet tona, Suksesi Juaj!

Ne importojmë dhe mbushim nevojat vendore me fidane!

Produktet tona Kompania jonë është e angazhuar në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve të kualitetit të lartë për klientët tanë brenda dhe jashtë vendit.

Fruta të Ngrira

Ne ofrojmë fruta manore të ngrira, të prdhuara në Kosovë. Mjedër të ngrirë, Dredhëz, manaferra dhe boronica.

Fidane

Ne ofrojmë fidaneve të frutave manore dhe frutore të importuara nga pordhuesit më të mirë në Bashkimin Evropian.

Farëra

Farëra të Perimeve, Barit, Jonxhës dhe Qepujkës nga prodhuesit më të mirë Evropianë.

Partnerët tanë
Çka bëjmë ne? Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të ofruar nevojat më të mira të mundshme për ta.

Shkarko Katalogun e Fidaneve
SHKARKO TANI!

EXPORTI ynë Ne eksportojmë në Bashkimin Evropian produktet e mëposhtme IQF!IQF Mjedër

Ne ofrojmë një cilësi të lartë të mjedrës së ngrirë, të prodhuar në Kosovë. Për më shumë shikoni linjën tonë të produkteve.IQF Dredhëz

Dredhëza industriale është një tjetër produkt në asortimentin tonë të ngrirë. Për më shumë shikoni linjën tonë të produkteve.IQF Boronicë

Boronicat e egra dhe të kultivuara të ngrira kanë një rol të rëndësishëm në eksportin tonë. Për më shumë shikoni linjën tonë të produkteve.Këpurdhë

Malet e Kosovës janë të mbushura me kërpudha Boletus. Ne eksportojmë ato si të ngrira. Për më shumë shikoni linjën tonë të produkteve.

Të Certifikuar me HACCPHazard Analysis and Critical Control Points, apo HACCP, është një qasje parandaluese sistematike për sigurinë e ushqimit nga rreziqet biologjike, kimike dhe fizike në proceset e prodhimit që mund të shkaktojnë që produkti i përfunduar të jetë i pasigurt dhe të hartojë matje për të zvogëluar këto rreziqe në një nivel të sigurt. Agrium është HACCP certifikuar që siguron procesin dhe produktet e tij për siguri dhe cilësi të lartë. Stafi ynë është i përkushtuar të ofrojë një prodhim të kualitetit të lartë, ku i ofrojmë Bashkimit Evropian asortimentin tonë të ngrirë.