Rreth Nesh

Gjithçka që duhet të dini për Kompaninë tonë

Pse të na zgjidhni.

Produktet tona janë të pranishme në më shumë se 97% të të gjithë shitësve me pakicë të Kosovës. Ne shesim produktet tona në më shumë se 130 dyqane me pakicë. BAU Market është tregu më i madh në Kosovë i cili shet të gjitha llojet e produkteve, bujqësi, ndërtim etj. AGRIUM ka hapësirën e vet

Misioni Ynë.

Kompania jonë është e përkushtuar të ofrojë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë brenda territorit të Kosovës nga prodhues të njohur dhe profesionistë Evropianë, për tu ofruar fermerëve tanë produktet më të mira.

Kapaciteti Ynë.

Agrium ka një kapacitet shumë modern të magazinimit mes 500m2-700m2, gjithashtu depo ftohëse prej 300m2. Ne kemi staf dhe logjistikë shumë të trajnuar që ndihmon dhe përmirëson praninë tonë në çdo dyqan me pakicë bujqësore.

Image

Importi Ynë.

Ne importojmë kryesisht nga vendet Evropiane

Që nga viti 2011 kompania filloi të importonte fara, bimë dhe plehra dhe pesticide nga Evropa. Partnerët tanë kryesorë janë: Vebi Istituto Biochimico (Itali), Semenarna Ljubljana (Slloveni), Kesselaar BV (Hollandë), Agronom Berries (Poloni), Rekyva (Lituani), Mazzoni Group (Itali). Agrium është distributor zyrtar ekskluziv i Vebi Istituto Biochimico (Itali), Semenarna Ljubljana (Slloveni) për territoret e Kosovës dhe Shqipërisë. Produktet e importuara u furnizohen shitësve me pakicë në të gjithë Kosovën dhe Shqipërinë.

Eksporti Ynë.

Ne eksportojmë fruta të ngrira në Evropë

Në vitin 2015 u themelua kompania Agrium Fruits. U ndërtua një depo e re ftohëse, e dedikuar për frutat e ngrira, veçanërisht mjedrat, dredhëzat dhe boronicat. Magazinimi i ftohjes ka një kapacitet prej 300t në vit. Agrium Fruits gjithashtu ka të mbjellëur 6 / ha Dredhëza. Frutat tona janë të çertifikuar meGlobal G.A.P.. Ne gjithashtu duam të luajmë një rol të rëndësishëm në furnizimin e Bashkimit Evropian me fruta të ngrira me cilësi të lartë, të prodhuara nga kompania jonë dhe fermerët e Kosovës.

Image