NE KUJDESEMI PËR BIMËT TONA

Produkte të bujqësisë

PRODUKTET TONA KRYESORE

Agrium ka një gamë të gjerë të produkteve të cilat i shpërndan në të gjithë Kosovën.

PesticideInsecticide, Rodenticide

FarëraJonxhë, Bari, Qepujkë

FidanePemëve, Pemëve të imëta

Sistem i ujitjesPikë-pikë, Pikatore

Përmbledhje e produkteve

Agrium importon dhe furnizon dyqanet me pakicë në Kosovë me produktet më të mira bujqësore dhe teknologjitë më të reja të implementuara nga kompanitë më të mira në Evropë.

Pesticide
 • Insecticide
 • Herbicide
 • Rodenticide
 • Fungicide
 • Larvicide
 • Biocide
Farëra
 • Farë Bari: Oaza, Bled, Valentin Sport, Valentin Shadow, Opatija, Noblesse, Pika Plus (Semenarna Ljubljana)
 • Farë jonxhe:
 • Alfalfa Seeds: Soça & Krima (Semenarna Ljubljana)
 • Banat (Institut za Krmno Bilje - Krusevac)
 • Farë Jonxhe e kombinuar - 8 kombinime (Semenarna Ljubljana)
 • Varietetet e Qepujkës: Stuttgarter, Riesen, Red Baron, Sturon, Setton (Holand)
Fidane
 • Mollë - Varietetet: Golden Delicious, Fuji, Granny Smith, Red Delicious
 • Dardhë - Varietetet: Abate Fetel, Williams
 • Kumbull - Varietetet: Stanley, President
 • Vishnje – Varietetet: Sweetheart
 • Arrë - Varietetet: Chandler, Franquette, Fernette
 • Lajthi - Varietetet: Istarski dugi, Istarski okrugli, Tonda Gentile Romana, Cosfort
 • Mjedër - Varietetet: Polka, Meeker, Wilamette
 • Dredhëz - Varietetet: Clery, Senga Sengana, Joly, Alba, Albion, Amy, Arosa, Murano, San Andreas
 • Boronicë - Varietetet: Duke, Draper, Eliott
 • Të gjitha fidanet posedojnë Certifikatën Fitosanitare dhe Certifikatën e Origjinës nga Bashkimi Evropian!
Sistem i ujitjes
 • Gyp i ujitjes pikë-pikë
 • Gyp i ujitjes me pikatore
 • Gyp spiral
 • Paisje për sistem
 • Shtojca për spërkatëse
Substrate
 • Substrate për fidane
 • Substrate për lule
 • Substrate për lule të ballkonit
 • Substrate për perime
 • Substrate për Rododendronët (Boronicë)
 • Substrate univerzal

Distributor Ekskluziv të

Kompania jonë është e angazhuar në një biznes progresiv dhe profesional, ne synojmë gjithmonë për më të mirën!

 • Clients
 • Clients
 • Clients