NE KUJDESEMI PËR AMBIENTIN TONË

Menagjimi i Mbeturinave

Objektivat

Një nga aktivitetet tona të biznesit është shpërndarja, shitja dhe servisimi i kontejnerëve të mbeturinave të çelikut plastik dhe metalik, pajisjeve dhe sistemeve të menaxhimit të mbeturinave. Mbulojmë një gamë të plotë të kontejnerëve të mbeturinave metalike, kontejnerëve të mbeturinave plastike, kontejnerëve të mëdhenjë, koshave të mbeturinave, stacioneve të transferimit etj.

Përpjekjet për të Ardhmen

Përmes krijimit të marrëdhënieve afatgjata me klientët tanë dhe investimeve në inovacione dhe teknologji të përparuar, Agrium planifikon të investojë në prodhimin e menaxhimit dhe riciklimit të mbetjeve, në një fazë afatgjatë. Qëllimi ynë është të zbatojmë strategjitë më të reja të menaxhimit të mbeturinave, të cilat përmirësojnë mjedisin dhe shëndetin e njerëzve tanë.

120L

120L | Plastik

Specifikacionet teknike

Volume: 120lt

Materiali: HDPE, boshti antikorozion i galvanizuar, i stabilizuar në UV | Lartësia maksimale (mm) (A) 945 Gjerësia (mm) (B) 480 Thellësia (mm) (C) 540 Buzë e sipërme (mm) (D) 900 Diametri i rrotave (mm) (E) 200/250 Diametri i rrotave (mm) (E) 200/250

120L

240L | Plastik

Specifikacioni Teknik

Volume: 240lt

Materiali: HDPE, UV i Stabilizuar Rrotat: 2 rrota gome 200 mm, boshti antikorozion i galvanizuar | Lartësia maksimale (mm) (A) 1060 Gjerësia (mm) (B) 575 Thellësia (mm) (C) 730 Buzë e sipërme (mm) (D) 990 Diametri i rrotave (mm) (E) 200/250

1100L

1100L | Plastik

Specifikacioni Teknik

Volume: 1100lt

Materiali: HDPE, UV i Stabilizuar Rrotat: 2 rrota gome 200 mm, boshti antikorozion i galvanizuar | Lartësia maksimale (mm) (A) 1335 Gjerësia (mm) (B) 1360 Thellësia (mm) (C) 1030 Buzë e sipërme (mm) (D) 1230 Diametri i rrotave (mm) (E) 200

Kapaku: i Shtrirë & i Rrumbullakët

1100L

1100L | Metalik

Specifikacioni teknik

Volume: 1100lt

Zhytje e nxehtë e galvanizuar. Pajisur me 4 doreza për të siguruar lëvizje të sigurt dhe të lehtë; Rezistente ndaj vandalit dhe zjarrit; Certifikuar EN 840-2 / 5/6. Lartësia maksimale (mm) (A) 1470 Gjerësia (mm) (B) 1370 Thellësia (mm) (C) 1000 Buzë e sipërme (mm) (D) 1290

Kapaku: i Shtrirë & i Rrumbullakët

7m3

7m3 | Metalik

Specifikacioni Teknik

Volume: 7m3

Kontejnerë ndërtimi metalikë me cilësi të lartë dhe forcë. Përdoret për mbetje metali dhe mbetje të ngurta. .

32m3

32m3 | Metalik

Specikacioni Teknik

Volume: 32m3

Kontejnerë metalikë me cilësi të lartë dhe forcë. Përdoret gjithashtu për sistemin e mbeturinave të ujit dhe sanitarë.

Disa nga Projektet Tona