Asortimenti i Ngrirë

Vetëm të ngrira ne DUAM!
Iphone

AGRIUM FRUITS.

Në vitin 2015 u themelua kompania simotër Agrium Fruits. U ndërtua një depo e re ftohëse, e dedikuar për frutat e ngrira, veçanërisht për frutat e butë. Magazinimi i ftohjes ka një kapacitet prej 300t në vit. Frutat tona janë Global G.A.P. të çertifikuar. Ne duam të luajmë një rol të rëndësishëm në furnizimin e Bashkimit Evropian me fruta të buta të ngrira me cilësi të lartë, të prodhuara nga kompania jonë dhe fermerët e Kosovës.

PRODUKTET TONA KRYESORE

Ne jemi në angazhim të vazhdueshëm për punë me cilësi të lartë, me vite të sukseseve.

Mjedra të ngrira

Dredhëza të ngrira

Boronica të ngrira

Këpurdha të ngrira

Image

Kompania jonë.

Ekip shumë i trajnuar & Pajisjet më të fundit të klasifikimit

Agrium Fruits është i përkushtuar të ofrojë më të mirën, pasi përqendrohemi tek cilësia. Produktet tona plotësojnë të gjitha kërkesat e Bashkimit Evropian për sigurinë e ushqimit, gjë që na bën të besueshëm në punën tonë. Eksporti ynë vjetor i pemëve të imëta të ngrira është 300t. Ne jemi fleksibil ndërsa përshtatemi me nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë. Agrium Fruits filloi ndërtimin e një depo të re ftohëse.

Fruta të Ngrira.

Ne eksportojmë fruta të ngrira në Evropë

Agrium Fruits është një qendër grumbulluese me seli në Ferizaj, Kosovë. Kompania është themeluar në vitin 2015. Kompania jonë është e specializuar në rritjen, mbledhjen, klasifikimin, ngrirjen dhe eksportimin e pemëve të imëta. Vendndodhja e depos tonë na mundëson mbledhjen e pemëve të imëta me cilësi të lartë, për shkak të kushteve të përsosura natyrore të zonës sonë për rritjen e pemëve të imëta. Ne kemi filluar ndërtimin e një depo tjetër ftohëse që do të përfundojë në fillimin e vitit 2021.

Image

Hapat e Procesit

 • 1
  Grumbullimi
 • 2
  IQF & Selektimi
 • 3
  Paketimi
 • 4
  Eksporti

Përmbledhje e Produkteve tona të Eksportit

Ekipi ynë i kualifikuar dhe i besueshëm është themeli për të qenë në përputhje me parimin tonë udhëzues "Produktet tona, Suksesi juaj!".

Mjedër
 • Varietetet: Polka, Wilamette, Meeker
 • Paketimi: 10kg, 4x2.5kg in 10kg.
 • Kategorit: Roland, Whole & Broken, Crumble
Dredhëz
 • Varietetet: Senga Sengana, Wild Strawberries
 • Paketimi: 10kg, 4x2.5kg in 10kg, 25kg
Boronicë
 • Varieteti: Duke, Wild blueberries
 • Paketimi: 10kg, 4x2.5kg in 10kg, 25kg
Këurdhë
 • Boletus i plotë: 2-4cm | 4-6cm | 6-8cm
 • E prerë në kubëza: 2-2cm | 2-4cm
 • E terur: E prerë në rende
 • Paketimi: 10kg or
Shkarko Katalogun

Ne marrim Pjesë në Panaire

Agrium Fruits morri pjesë në panairin më të madh të ushqimit në botë, Sial Paris 2018!

Ne jemi në SIAL!

Sial

Takimet në SIAL

Sial

Prezentimi i Produkteve